Loading...
Evenimente

Organizare Evenimente

Restaurant-hotel Batca vă oferă pentru a organiza evenimentele importante din viața dumneavoastră:

RESTAURANT BATCA

Cu o capacitate de pe peste 500 de locuri, structurat pe 2 niveluri, cu ring de dans și o vizibilitate excelentă a centrului de intres indiferent de poziția în care vă aflați. Sala a fost modernizată în anul 2017 cu dotări de înaltă calitate și dispune de serviciile hotelului.

 

 

 

 

AQUA EVENTS

Sala de evenimente deschisă in anul 2016 impresionează de prima dată prin amplasamentul deosebit, așa cum o spune și numele său, din mijlocul unui lac amenjat și împrejmuit de foișoare tip bungalow. Dispune de peste 250 de locuri, cameră nupțială dotată cu jacuzzi și de serviciile restaurantului.

 

 

 

 

Indiferent de sala de evenimente pe care decideți să o folosiți pentru organizare evenimentului important pentru dumneavoastră beneficiați de experiența culinară de zeci de ani a bucătarilor noștri, de pasiunea și experiența personalului nostru calificat, aveți posibilitatea alegerii unui meniu variat în funcție de preferințele pe care le aveți precum si de disponibilitatea noastră de a oferi servicii suplimentare la cerere.